Известие

Collapse
No announcement yet.

Уточняване на Неяснотии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уточняване на Неяснотии

Здравеите,
    съжалявам за малоумното заглавие но, малко са темите които НЕ успях да прочета за 166 и като цяло има теми за навигацията и за чеинджара които си противоречат или са неясни. Така че моите въпроси са следните: има ли фабрично чеинджър, има ли фабрично аларма, възможно ли е да има нави без да има дисково у-во отзад в багажника. Във Вантотрейд трябва ли да си с час и колко струва диагностиката и какво включва. Не един търговец ми е предлагал кола 2000 година с двг 140 коня има ли такъв? Не излизат ли след 2001 година? Може ли един линк към саита кадето се проверява VIN#. Благодаря ви предварително и се надявам скоро да съм един от щастливите притежатели на 166.
    Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
    Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Re: Уточняване на Неяснотии

Здравеите,
    съжалявам за малоумното заглавие но, малко са темите които НЕ успях да прочета за 166 и като цяло има теми за навигацията и за чеинджара които си противоречат или са неясни. Така че моите въпроси са следните: има ли фабрично чеинджър,
    ЕКСТРА!
    има ли фабрично аларма,
    ЕКСТРА!
    възможно ли е да има нави без да има дисково у-во отзад в багажника. НЕ!
    Във Вантотрейд трябва ли да си с час и колко струва диагностиката и какво включва. Не един търговец ми е предлагал кола 2000 година с двг 140 коня има ли такъв?
    ИМА ДИЗЕЛ 2,4! Не излизат ли след 2001 година? Може ли един линк към саита кадето се проверява VIN#. Благодаря ви предварително и се надявам скоро да съм един от щастливите притежатели на 166.
    На каквото можах отговорих
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

http://vin.alfaromeo-bg.com/

Comment

Навигация без диск отзад няма, телефона, навигацията и чейнджъра са според изпълнението или по поръчка, алармата е по поръчка. Мойта например е най високото изпълнение има абсолютно всичко каквото се сети човек, но няма аларма и то по точно сирена и музиката е по простата с 8 колони вместо с 10

Comment

Working...
        X